top of page
Pepperristet kamchatkakrabbe på hvitløkstoast
![chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg](https://static.wixstatic.com/media/a6e68a_12cc49ac8df345509351f337b6df5152~mv2.png/v1/fill/w_574,h_650,al_c,q_95,enc_auto/chorizorulademedruccolaogurteromme.png)
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
400 g kamchatkakrabbe, renset
1 ss smør
1 ss sort pepper, knust
4 skiver lyst brød
1 hvitløksfedd
1 ss olje
1 avokado, moden
3 ss crème fraîche
1 ts sitronsaft
1 mango
20 g laksekaviar
Rist krabbekjøttet i smør, krydre med pepper.
Kutt fine biter av brødet og gni inn med hvitløk. Stek i olje.
Rens avokadoen og miks med crème fraîche og sitronsaft til en puré. Kutt mangoen i terninger. Servér med laksekaviar.
TITLE
bottom of page