top of page

Nane sandiwichi
- rundstykke

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

Ingredienser:
6-7 dl hvetemel
2,5 dl rugmel
1 ts salt
1 pakke tørrgjær
3 ss olivenolje
4 dl lunket vann
2 dl hakket koriander og peppermynte/eller koriander og persille.

Fremgangsmåte:
1. Bland sammen mel, salt og gjær i en bolle. Bland sammen olje og vann, og hell blandingen over tørrvarene i bollen. Elt deigen godt sammen. Dekk bollen med plast, og hev i 1 time.
2. Kna deigen i hakkede urter slik at de blir godt blandet inn i deigen. Del deigen i 8 like store stykker, som rulles som bagetter. Legg bagettene på et smurt ovnsbrett. Dekk bagettene, og la dem heve i 30-40 minutter til dobbelt størrelse.
3. Stekes nederste i ovnen ved 200 °C i 15-20 minutter.

bottom of page