Mattips for veggiser

INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
Quinoasalat med avokado, tomat, spinat og varme kikerter.
Hvis du marinerer kikertene før du varmer dem litt i panna, blir det superdigg!
Marinade:
1 ss akasiehonning (droppes hvis du er veganer)
1 – 2 ss Dijon-sennep
1 fedd hvitløk
½ ts paprikapulver
½ ts havsalt
kvernet pepper
Søtpotetsuppe med chili og ingefær, tofu og koriander
Surr hvitløk, chili og ingefær i gryta sammen med litt olje og evt. andre krydder. Ha i litt vann og kokosmelk, og tilsett én stor søtpotet i biter, to gulrøtter i terninger og et eple om du vil. La det koke i ca. 25 minutter. Kjør det jevnt med en stavmikser.
Smak til med litt lime, cayennepepper og salt på slutten. Server med stekte tofubiter og koriander på toppen
Wraps
Wraps kan du fylle med det meste, og når du bare sørger for å ha en proteinkilde i fyllet, er dette også smart lunsj og snacks i farta.