top of page
Marinerte scampi- og blekksprutspyd
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
Marinade:
1 ss sitronskall, raspet
1 ts karri
1 ts rød chili, hakket
1 ss frisk mynte, hakket
2 ss olje
1 ss riseddik
200 g blekksprutarmer i biter
12 scampi delt i to
12 biter chorizopølse
Salt og pepper
Mangoketchup:
1 mango
1 ss sukker
1 ss eddik
1/2 dl tørr hvitvin
1 rød chili, hakket
Salt og pepper
Bland ingrediensene til marinaden og ha i blekksprut og scampi. Marinér i 20 min.
Sett blekksprut, scampi og chorizo på grillspyd og grill på sterk varme i 30-60 sek på hver side. Ha på salt og pepper.
Mangoketchup: Ha alt untatt chili, salt og pepper i en kjele og kok på svak varme i 10-15 min. Miks til en jevn puré. Ha i chili og smak til med salt og pepper.
Pynt gjerne med litt frisk urtesalat og servér med baguetter.
TITLE
bottom of page