top of page

Lasagne med lam og tomat

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

600 g ytrefilet av lam
Salt og pepper
Olje til steking
1 ss smør
1 ss sennep

4 lasagneplater

2 sjalottløk, finhakket
1 ss olivenolje
2 dl tomater, hermetiske og grovhakket
1 ts rødvineddik
1 ts honning
1 ss basilikum, finhakket

Del lammefileten i 12 små "biffer". Ha på salt og pepper. Stek biffene 2-3 min på hver side. Tilsett smør i pannen og dra den vekk fra varmen. Ha i sennep. La biffene hvile 2 min i pannen før de serveres.
Kok lasagneplatene i lettsaltet vann til de er helt myke. Legg dem over på et brett med litt olje. Del hver plate i tre deler.
Fres sjalottløk og olje i en kjele. TIlsett resten av ingrediensene utenom basilikum. Kok 5 min. Ha i basilikum.
Legg kjøtt, tomatsaus og lasagne lagvis på tallerken. Pynt med friske urter.

TITLE

bottom of page