top of page

Lammepølse med stekt sopp

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

400 g lammepølse
1 ss smør
1 ss olje

200 g skogsopp, renset
50 g grønne oliven
50 g tomat, soltørket, bløtlagt i vann i to timer
1 ts sherryeddik

1 eggeplomme
1 ss sennep, fransk
1 ts sennep, tørket
1 ts sherryeddik
2 dl rapsolje, nøytral
1 ts rosmarin, finhakket

Salatblader, friske

Lag noen snitt i pølsene. Stek dem lysebrune og pene i en panne med smør og olje.
Ta pølsene ut av pannen. Ha i sopp og stek den lysebrun. Tilsett oliven og soltørket tomat, samt eddik. Avkjøl.
Visp eggeplomme, sennep og eddik sammen. Spe forsiktig med olje i en tynn stråle. Ha i rosmarin.
Anrett pølse, sopp, oliven og tomat på tallerken. Hell sennepsausen over. Pynt med noen salatblader.

TITLE

bottom of page