top of page
Lammepølse med stekt sopp
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
400 g lammepølse
1 ss smør
1 ss olje
200 g skogsopp, renset
50 g grønne oliven
50 g tomat, soltørket, bløtlagt i vann i to timer
1 ts sherryeddik
1 eggeplomme
1 ss sennep, fransk
1 ts sennep, tørket
1 ts sherryeddik
2 dl rapsolje, nøytral
1 ts rosmarin, finhakket
Salatblader, friske
Lag noen snitt i pølsene. Stek dem lysebrune og pene i en panne med smør og olje.
Ta pølsene ut av pannen. Ha i sopp og stek den lysebrun. Tilsett oliven og soltørket tomat, samt eddik. Avkjøl.
Visp eggeplomme, sennep og eddik sammen. Spe forsiktig med olje i en tynn stråle. Ha i rosmarin.
Anrett pølse, sopp, oliven og tomat på tallerken. Hell sennepsausen over. Pynt med noen salatblader.
TITLE
bottom of page