top of page

Lammefilet i karri

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

600 g ytrefilet av lam
Salt og pepper
Olje til steking

2 sjalottløk, finkhakket
1 fedd hvitløk, finhakket
1 ts rød karripasta
4 dl kokoskrem
1 ts soyasaus
1 lime

400 g asparges

Olje til fritering
50 g risnudler
Chilipulver

Gni kjøttet inn med salt og pepper. Stek det med fettsiden ned til fettet er sprøtt og brunt. Stek videre i ovn på 180 °C til kjernetemperatur på 58 °C, ca 6-8 min.
Fres sjalottløk og hvitløk i en panne med karripasta. Tilsett kokoskrem. Kok opp og smak til med soyasaus og limesaft.
Kok asparges 3-4 min i lettsaltet vann.
Varm frityrolje til ca 180 °C i en høy kjele. Fritér nudlene til de blåser seg opp. La nudlene renne av seg på kjøkkenpapir. Strø over chilipulver.

bottom of page