top of page
Lammeboller med sesamfrø
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
400 g lammefarse
1/2 rød chili, finkuttet
2 fedd hvitløk, finkuttet
20 g ingefær, finkuttet
1 ss soyasaus
3 ss sesamolje
Sesamfrø
Satayspyd
4 røde plommer
2 ss brunt sukker
1 ss fiskesaus
1 ss soyasaus
1 lime
4 ss fiskesaus
2 ss sesamolje
2 ss østersaus
1/2 grønn eller rød chili, i tynne skiver
Bland lammekjøttet med chili, hvitløk, ingefær og soyasaus. Form all farsen til små boller, træ dem på spyd og stek gylne i en panne med sesamolje. Strø godt over med sesamfrø.
Kutt plommer i små biter. Ha dem over i en kjele med sukker, fiskesaus og soyasaus. Kok i 2 min og smak til med frisk lime.
Bland fiskesaus, sesamolje, østersaus og chili. Servér som salt saus til å dyppe spydene i.
TITLE
bottom of page