top of page

Lammeboller med sesamfrø

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

400 g lammefarse
1/2 rød chili, finkuttet
2 fedd hvitløk, finkuttet
20 g ingefær, finkuttet
1 ss soyasaus
3 ss sesamolje
Sesamfrø
Satayspyd

4 røde plommer
2 ss brunt sukker
1 ss fiskesaus
1 ss soyasaus
1 lime

4 ss fiskesaus
2 ss sesamolje
2 ss østersaus
1/2 grønn eller rød chili, i tynne skiver

Bland lammekjøttet med chili, hvitløk, ingefær og soyasaus. Form all farsen til små boller, træ dem på spyd og stek gylne i en panne med sesamolje. Strø godt over med sesamfrø.
Kutt plommer i små biter. Ha dem over i en kjele med sukker, fiskesaus og soyasaus. Kok i 2 min og smak til med frisk lime.
Bland fiskesaus, sesamolje, østersaus og chili. Servér som salt saus til å dyppe spydene i.

TITLE

bottom of page