top of page
Laksetartar med potet- og trøffelkrem og sprø bacon
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
2 poteter, skrelte
4 ss kremfløte
1 ts trøffel, hakket
Salt og pepper
200 g laksefilet, hakket
1 liten rødløk, hakket
1 ss gressløk, hakket
1 ss sennep
2 ss sitronsaft
4 eggeplommer
4 skiver bacon, sprøstekt
2 never salater
2 ss urteolje
4 ts kaviar
Kok i stykker potetene og bland med fløte og trøffel til en krem. Smak til med salt og pepper.
Bland sammen laks, løk, gressløk, sennep og sitronsaft. Smak til med salt og pepper.
Anrett tartar med en eggeplomme oppå. Pynt med bacon, salat og urteolje. Ha på kremen og pynt med litt trøffel og kaviar.
Bruk gjerne tunfisk eller kalv til tartaren.
TITLE
bottom of page