top of page

Laksetartar med potet- og trøffelkrem og sprø bacon

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

2 poteter, skrelte
4 ss kremfløte
1 ts trøffel, hakket
Salt og pepper

200 g laksefilet, hakket
1 liten rødløk, hakket
1 ss gressløk, hakket
1 ss sennep
2 ss sitronsaft

4 eggeplommer
4 skiver bacon, sprøstekt
2 never salater
2 ss urteolje
4 ts kaviar

Kok i stykker potetene og bland med fløte og trøffel til en krem. Smak til med salt og pepper.
Bland sammen laks, løk, gressløk, sennep og sitronsaft. Smak til med salt og pepper.
Anrett tartar med en eggeplomme oppå. Pynt med bacon, salat og urteolje. Ha på kremen og pynt med litt trøffel og kaviar.

Bruk gjerne tunfisk eller kalv til tartaren.

TITLE

bottom of page