top of page

Laks, tomater og avokado

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

200 g laksefilet uten skinn og bein
1 avokado
1 lime
2 ss olivenolje
1 ts flaksalt

8 snack tomater

200 g laksefilet
1 avokado
2 ss olivenolje exstra virgin
1 ts salt

Parmesan
Basilikum, frisk

Kutt 200 g laks i tynne skiver. Del avokado i tynne skiver. Legg fisk og avokado på en tallerken og press over saften av 1 lime. Dryss over olivenolje og salt.
Del fire av tomatene i tynne skiver. Legg en skive med laks og avokado mellom hvert lag.
Kutt av toppen på de resterende tomatene. Skjær ut frøene med en liten kniv. Kutt laks og avokado i små biter og bland med olivenolje og salt. Fyll hver tomat med laks og avokado.
Dryss over parmesan i skiver. Pynt med friske basilikumskudd.

TITLE

bottom of page