top of page
Kylling posjert i sitrongress
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
2
2 dl vann
2 dl søt hvitvin
2 sitrongress, finkuttet
1 limeblad, finkuttet
1 ts salt
400 g kyllingfilet i biter
1/2 søtpotet
40 g ingefær, finkuttet
1 ss sesamolje
1 ss soyasaus
1 ss østersaus
3 vårløk
2 fersken
2 ss mirin
Kok opp vann og hvitvin. Tilsett sitrongress, limeblad og salt. La det trekke i 5 min. Tilsett kylling og la det trekke uten at det koker i 5 min. Avkjøl kyllingen i kraften.
Kutt søtpotet i tynne strimler. Fres ingefær i sesamolje og ha i søtpoteten. Stek til søtpoteten er helt myk. Ha i soya- og østersaus. Avkjøl og bland med kylling og finkuttet vårløk.
Del fersken i tynne skiver. Fordel på fire tallerkener. Pensle med mirin og legg på kylling.
bottom of page