top of page

Kveitecarpaccio med østersmarinade, parmesanchips og ananas-salsa

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

Ca 200 g kveite i skiver
8 østers i biter
4 ss sitronsaft
4 ss olivenolje
Salt og pepper

100 g parmesan, revet

Ananas-salsa:
1 dl ananas i terninger
1 dl melon i terninger
1 tomat i terninger
1 avokado i terninger
1 lime

2 never pyntesalat

Legg ut fiskeskivene på fire tallerkener. Bland sammen østers med sitronsaft og olje, smak til med salt og pepper. Ha marinaden over kveiteskivene og la marinere i ca 10 min.
Dryss parmesan på bakepapir og stek i ovn på 200 °C til den er sprø. Når det er kaldt brytes parmesanen i passe biter.
Bland alle ingrediensene til salsaen. Smak til med limesaft og revet limeskall.
Pynt med salatblader.

Servér gjerne med noen hele østers ved siden av.

TITLE

bottom of page