top of page
Krydret oksefilet i nudelsuppe
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
400 g oksefilet
1 ss chilikrydder
1 ss fennikelfrø
1 ss sesamfrø
1 ss koriander, tørket
8 dl kjøttbuljong
4 shiitakesopp
100 g risnudler
1 tomme ingefær
1 rød chili
3 ss soyasaus
1 ss fiskesaus
Koriander, frisk
Gni oksekjøttet inn med krydder. Stek i 4-5 min med sterk varme, pass på at alle sidene er brune. Avkjøl.
Varm opp kjøttbuljongen i en kjele. Ha i finkuttet ingefær og chili, soyasaus og fiskesaus. Tilsett shiitakesopp i skiver og risnudler. La det trekke til nudlene er bløte.
Fordel suppen i fire skåler og ha i en tynnn skive med oksekjøtt. Pynt med frisk koriander.
bottom of page