top of page

Krydderstekt oksefilet

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

400 g indrefilet av okse
2 ss chilikrydder
1 ss koriander, hel
1 ss salt
8 fedd hvitløk med skall


200 g sukkererter
1 rød chili, i tynne strimler

2 ss sesamfrø, ristede
1 ss sesamolje
1 ss soyasaus

50 g cashewnøtter

Gni kjøttet inn med krydder. Legg hvitløksfeddene i en panne med olje og varm den opp. Ta ut hvitløksfeddene og brun kjøttet på alle sidene. Avkjøl straks.
Kok sukkererter møre i lettsaltet vann. Vend inn chilistrimler og avkjøl straks i isvann.
Bland sesamfrø med sesamolje og soyasaus. Fordel sukkerertene på fire tallerkener og legg tynne skiver av kjøttet oppå. Strø over hvitløksfedd og cashewnøtter.

TITLE

bottom of page