top of page
Krydderstekt oksefilet
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
400 g indrefilet av okse
2 ss chilikrydder
1 ss koriander, hel
1 ss salt
8 fedd hvitløk med skall
200 g sukkererter
1 rød chili, i tynne strimler
2 ss sesamfrø, ristede
1 ss sesamolje
1 ss soyasaus
50 g cashewnøtter
Gni kjøttet inn med krydder. Legg hvitløksfeddene i en panne med olje og varm den opp. Ta ut hvitløksfeddene og brun kjøttet på alle sidene. Avkjøl straks.
Kok sukkererter møre i lettsaltet vann. Vend inn chilistrimler og avkjøl straks i isvann.
Bland sesamfrø med sesamolje og soyasaus. Fordel sukkerertene på fire tallerkener og legg tynne skiver av kjøttet oppå. Strø over hvitløksfedd og cashewnøtter.
TITLE
bottom of page