top of page
Krydderstekt oksefilet
![chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg](https://static.wixstatic.com/media/a6e68a_f14b88674b9c414db5582fe238a5d29d~mv2.jpg/v1/fill/w_600,h_680,al_c,q_90,enc_avif,quality_auto/chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg)
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
400 g indrefilet av okse
2 ss chilikrydder
1 ss koriander, hel
1 ss salt
8 fedd hvitløk med skall
200 g sukkererter
1 rød chili, i tynne strimler
2 ss sesamfrø, ristede
1 ss sesamolje
1 ss soyasaus
50 g cashewnøtter
Gni kjøttet inn med krydder. Legg hvitløksfeddene i en panne med olje og varm den opp. Ta ut hvitløksfeddene og brun kjøttet på alle sidene. Avkjøl straks.
Kok sukkererter møre i lettsaltet vann. Vend inn chilistrimler og avkjøl straks i isvann.
Bland sesamfrø med sesamolje og soyasaus. Fordel sukkerertene på fire tallerkener og legg tynne skiver av kjøttet oppå. Strø over hvitløksfedd og cashewnøtter.
bottom of page