top of page

Krepsehaler med salsa verde

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

Salsa Verde:
100 g miniasparges
1 sitron
1 toppet ss kapers
1/2 ss hakket dill
4 ss extra virgin olivenolje

200 – 300 g kokte, rensede krepsehaler

Garnityr:
Noen dillkroner

Dette er en rett som serveres kald.
Salsa Verde: Skjær av den nederste delen på aspargesen og kok toppene møre i lettsaltet vann i 3 – 4 minutter. Avkjøl i kaldt vann. Lag sitronfileter av 1/2 sitron (fjern steiner, skall og hinner) og del filetene i mindre biter. Klem saften ut av resten av sitronen. Bland sitronsaft, kapers, dill, olivenolje, asparges og sitronfileter forsiktig. Anrett salsa og krepsehaler på tallerkenen og pynt med dillkroner.

Serveringstips: Avocado og brød er godt til.

TITLE

bottom of page