top of page
Krepsehaler med salsa verde
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
Salsa Verde:
100 g miniasparges
1 sitron
1 toppet ss kapers
1/2 ss hakket dill
4 ss extra virgin olivenolje
200 – 300 g kokte, rensede krepsehaler
Garnityr:
Noen dillkroner
Dette er en rett som serveres kald.
Salsa Verde: Skjær av den nederste delen på aspargesen og kok toppene møre i lettsaltet vann i 3 – 4 minutter. Avkjøl i kaldt vann. Lag sitronfileter av 1/2 sitron (fjern steiner, skall og hinner) og del filetene i mindre biter. Klem saften ut av resten av sitronen. Bland sitronsaft, kapers, dill, olivenolje, asparges og sitronfileter forsiktig. Anrett salsa og krepsehaler på tallerkenen og pynt med dillkroner.
Serveringstips: Avocado og brød er godt til.
TITLE
bottom of page