top of page

Kremet trøffelpasta

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

200 g voksbønner
Salt
4 vårløk
50 g pinjekjerner eller andre nøtter
1 ss smør

400 g pasta med trøffelsmak
2 ss crème fraîche
Estragon, frisk

4 vaktelegg
Frisk estragon

Snitt bønner i to på langs. Kok dem møre i lettsaltet vann. Avkjøl i isvann. Kutt vårløk i tynne skiver. Rist pinjekjerner lysebrune.
Kok pasta mør i lettsaltet vann. Sil av vannet og vend inn crème fraîche og friske estragonblader.
Varm opp bønner, vårløk og pinjekjerner i smør.
Bruk en pinsett og rull fire ruller ut av pastaen. Fordel bønnesalaten på fire tallerkener. Legg på pastarullene. Servér med en rå vakteleggeplomme og friske estragonskudd.

Om du ikke får tak i pasta med trøffelsmak, kan du tilsette 1 ts trøffelolje samtidig som crème fraîche.

bottom of page