top of page

Kremet suppe av ferskvannskreps

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

1 pk ferskvannskreps
1 ss olje
1 løk, hakket
3 ss tomatpuré

3 dl hvitvin
6 dl fiskekraft
2 dl kremfløte
Salt og pepper

1 dl lettmelk
1 ts sitronsaft
1 ss dill, hakket

Rens ferskvannskreps og sett krepsehalene til side. Brun skall i olje sammen med løk og tomatpuré.
Ha over vin og kraft og kok i 15 min. Sil suppen over i en annen kjele. Ha i fløte og smak til med salt og pepper.
Ha melk, sitronsaft og dill i en kjele og varm opp. Pisk opp til et skum. Anrett suppe med krepsehaler og dillskum i dype tallerkener.

Prøv å lage suppen med reker, hummer eller sjøkreps. Servér med godt brød.

TITLE

bottom of page