top of page

Krabbekrem med sitron- og stangsellerisalat

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

3 plater gelatin
200 g krabbekjøtt
1 dl rømme
2 ss dill, finhakket
2 ss gressløk, finhakket
Salt
1 dl fløte

1 loff, halvstekt
1 ss olivenolje

2 stilker stangselleri
1 sitron
1 ss olivenolje
Salt

Legg gelatin i bløt. Bland krabbekjøtt med rømme, dill og gressløk. Smak til med salt. Lettpisk fløte. Smelt gelatin på lav varme. Hell gelatin over i fløte i en tynn stråle mens du visper. Vend fløte inn i krabbekrem. Hell over i former og avkjøl.
Kutt loff i tynne skiver. Legg dem på brett og drypp over ørlite olivenolje. Stek dem i ovn på 170 °C til de er lysebrune.
Kutt stangselleri i tynne strimler. Riv skallet av sitronen med et zestjern eller på et rivjern. Bland sammen i en bolle. Hell over olivenolje og smak til med salt.

TITLE

bottom of page