top of page

Krabbeklør tempura med sesamglasert bok choy

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

Tempurarøre:
90 g mel
60 maizena
1 egg
1 dl fløte
1 dl vann, kaldt
3 ts bakepulver

Druekjerneolje el annen olje til fritering
20 kokte krabbeklør uten skall
2 ts maldonsalt

2 ss peanøttolje
4 bok choy, delte
1 paprika, i strimler
4 vårløk, i strimler
2 ss sesamfrø

Limebåter til servering
4 ss teriyakisaus

Pisk sammen tempurarøren.
Varm opp oljen til 180°C. Dypp klørne i tempurarøren og friter i oljen til de er gylne. Salte.
Varm opp oljen i en wok og ha i bok choy og paprika. Wok i 20 sek og vend inn vårløk og sesamfrø. Servér wokken med klørne, limebåter og teriyakisaus.

Ha gjerne hakkede urter og chili i tempurarøren.

TITLE

bottom of page