top of page

Korianderstekt tunfisk

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

400 g tunfiskfilet
1 dl koriander, finhakket
Olje til steking
1 ts salt

2 ark rispapir eller filodeig

2 ss ingefær, finhakket
2 ss soyasaus
1 ss østersaus
1 ss sesamsaus
1 ss sesamfrø, ristet

Del tunfisk i to tykke strimler. Vend fisken i frisk koriander. Brun fisken 5 sek på hver side i en glovarm panne med olje. Avkjøl og del i tolv biter. Strø over ørlite salt.
Knekk rispapiret i mindre biter og stek sprøtt i en stekepanne.
Varm opp ingefær med soyasaus. Tilsett resten av ingrediensene og avkjøl.
Anrett saus i fire skåler. Legg tunfisk lagvis med sprøtt rispapir mellom lagene.

TITLE

bottom of page