top of page
Kongekrabbe med kryddersticks
![chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg](https://static.wixstatic.com/media/7d11c3_57ef0ca10c8642db979b222b9ba03a4d~mv2.jpg/v1/fill/w_600,h_680,al_c,q_90,enc_auto/chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg)
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
400 g kokt krabbekjøtt
1 eple
20 g stangselleri
Salt og pepper
1 ss olje
1 ss limesaft
Blader av koriander eller persille
Kryddersticks:
2 skiver loff
3 ss olje
1 ts peppermix
Del krabbekjøttet i mindre biter. Skrell eple og selleri og strimle tynt. Bland krabbekjøtt og strimler, ha på litt salt og pepper, olje og limesaft. Anrett i glass og pynt med blader.
Skjær loffen i 1–2 cm tykke stenger. Stek dem gylne og sprø i olje tilsatt peppermix.
TITLE
bottom of page