top of page

Kongekrabbe med avokadokrem

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

8 mellomstore klasetomater
2 ss olivenolje
1 ss balsamicoeddik

2 avokado
1 dl rømme
1 vaniljestang
2 ss sitronsaft
Salt

2 kongekrabbebein, kokte
2 never blandet urtesalat
Krutonger

Sett klasetomater i ildfast form og hell over olivenolje og eddik. Sett i ovn på 180 °C i 15 min.
Del avokado i to og fjern steinen. Miks avokadokjøttet med rømme. Del vaniljestangen i to på langs og skrap ut frøene. Ha vaniljefrø i røren og smak til med sitronsaft og salt.
Del krabbebein i to på langs og anrett med tomater og avokadokrem på fire tallerkener. Pynt med urtesalat og krutonger.

Ha gjerne litt urtesmør med brødkrum i over krabbekjøttet og gratinér i ovn på 200 °C.

TITLE

bottom of page