top of page
Kongekrabbe med avokadokrem
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
8 mellomstore klasetomater
2 ss olivenolje
1 ss balsamicoeddik
2 avokado
1 dl rømme
1 vaniljestang
2 ss sitronsaft
Salt
2 kongekrabbebein, kokte
2 never blandet urtesalat
Krutonger
Sett klasetomater i ildfast form og hell over olivenolje og eddik. Sett i ovn på 180 °C i 15 min.
Del avokado i to og fjern steinen. Miks avokadokjøttet med rømme. Del vaniljestangen i to på langs og skrap ut frøene. Ha vaniljefrø i røren og smak til med sitronsaft og salt.
Del krabbebein i to på langs og anrett med tomater og avokadokrem på fire tallerkener. Pynt med urtesalat og krutonger.
Ha gjerne litt urtesmør med brødkrum i over krabbekjøttet og gratinér i ovn på 200 °C.
TITLE
bottom of page