top of page

Kokospanerte torsketunger

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

50 g mel
25 g maizena
1 ss sukker
2 eggeplommer
1 dl kokosmelk
2 ss kokosmasse
20 torsketunger
Salt og pepper
Olje til fritering

4 dl potetkrem
2 dl røkt torsk i biter, kokt
1 hvitløkfedd
2 ss frisk persille, hakket

Vinaigrette:
1 dl rødbete i terninger, kokt
4 ss olje
2 ss eddik

Salat til pynt

Bland mel, maizena, sukker, egg, kokosmelk og kokosmasse. Krydre tungene med salt og pepper. Vend tungene i røren og friter i oljen til de er gjennomstekte og sprø.
Bland potetkrem med torskebiter, hvitløkfedd og persille. Varm opp og smak til med salt og pepper.
Bland vinaigretten og servér med salat og lime.

TITLE

bottom of page