top of page

Karri grillet kyllingspyd med couscoussalat

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4 kyllingbryst
Karri
Salt
Pepper
Rapsolje

Couscoussalat
2½ dl couscous
2½ dl vann
1 ss olje
1 ts salt
4 asparges
2 stk tomat
1 ss hakket frisk mynte
1 ss hakket bladpersille
1 vårløk
½ stk sitron
2 ss olivenolje

Del kyllingbrystet på langs og tre dette på spyd (bruker du trespyd legges disse i vann i ca. 30 min før).
Bland karri, salt og pepper med olje og bruk dette til å pensle kyllingen under grillingen.

Couscoussalat
Kok opp vann, olje og salt tilsett couscous. Rør litt rundt for så å la det trekke i 4-5 minutter.
Skjær asparges, tomat og løk i små biter, og bland dette inn i couscous sammen med hakket mynte og persille.
Press sitronsaft, og bland med olje. Hell denne dressingen over couscousblandingen, og rør om.

TITLE

bottom of page