top of page

Kantarelltoast med basilikumkrem og posjert egg

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

2 ss eddik
4 egg

1 dl basilikumblader
1 dl majones
3-4 ss rømme
Salt og pepper
4 skiver loff

6 dl kantareller
2 sjalottløk, i ringer
2 ss smør
2 ss olje
2 tomater, i små biter
2 ss frisk estragon

Kok opp en kjele med vann og ha i eddik. Posjer eggene til de er bløtkokte inni.
Miks sammen basilikum, majones og rømme, smak til med salt og pepper. Stek eller rist loffskivene.
Stek kantareller med sjalottløk i smør og olje. Krydre med salt og pepper, og vend inn tomatbiter og estragon. Anrett på fire tallerkener og servér.

Servér gjerne med friseesalat ved siden av.

TITLE

bottom of page