Kamskjell med sennepsaus og primører
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
4 store kamskjell
Salt og pepper
Olje og smør til steking
Sennepsaus:
1 ts sennep, tørr (Coleman’s)
1 ss dijonsennep, fin
1 ts sitronsaft, frisk
1 ts salt
4 ss olje, nøytral (raps eller solsikke)
1 ss dill, finhakket frisk
1 gulrot
4 asparges
4 sukkererter
1 ss vann
2 ss smør
En klype salt
Ha salt og pepper på kamskjellene. Stek dem 1 min på hver side i olje. Ta pannen vekk fra varmen og tilsett smør. La kamskjellene ligge 1-2 min i pannen før servering.
Visp sammen tørr sennep, sennep, sitronsaft og salt i en bolle. Spe med olje i en tynn stråle. Smak til med finhakket frisk dill.
Kutt gulrot i små terninger. Skrell asparges og kutt i tynne skiver. Snitt sukkerertene i tynne skiver. Varm opp vann, smør og salt. Trekk grønnsakene i smøret til de er møre.