top of page
Kamskjell med lammeskank og aprikos
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
1 lammeskank, ferdig kokt
1 ss smør
1 ss sennep
1 ss aprikossyltetøy
1 ss sitronsaft
1 ts salt
Salt og pepper
8 kamskjell
2 ss olivenolje
4 dl lammekraft
40 g enokisopp, eller shiitakesopp
1 ss smør
Riv kjøttet fra skanken i små biter. Smelt smør i en panne. Tilsett sennep og aprikos. Varm kjøttet i sausen. Smak til med sitronsaft og salt.
Strø salt og pepper på kamskjellene. Stek dem 10-15 sek på hver side i en varm panne.
Redusér lammekraft til halvparten er igjen. Tilsett sopp og la den koke til den er helt myk. Rør inn smør.
Fordel kjøtt og kamskjell på fire tallerkener. Hell over den varme lammekraften med sopp i.
TITLE
bottom of page