top of page

Kamskjell med lammeskank og aprikos

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

1 lammeskank, ferdig kokt
1 ss smør
1 ss sennep
1 ss aprikossyltetøy
1 ss sitronsaft
1 ts salt

Salt og pepper
8 kamskjell
2 ss olivenolje

4 dl lammekraft
40 g enokisopp, eller shiitakesopp
1 ss smør

Riv kjøttet fra skanken i små biter. Smelt smør i en panne. Tilsett sennep og aprikos. Varm kjøttet i sausen. Smak til med sitronsaft og salt.
Strø salt og pepper på kamskjellene. Stek dem 10-15 sek på hver side i en varm panne.
Redusér lammekraft til halvparten er igjen. Tilsett sopp og la den koke til den er helt myk. Rør inn smør.
Fordel kjøtt og kamskjell på fire tallerkener. Hell over den varme lammekraften med sopp i.

TITLE

bottom of page