top of page

Kalvecarpaccio med granateplevinaigrette

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

200 g kalv indrefilet
Salt og pepper
1 ss olje

1 granateple
2 ss eplesidereddik
4 ss olivenolje
Salt og pepper

2 vaktelegg
4 dl salater og urter, blandede
30 g parmesan, høvlet

Krydre kjøttet med salt og pepper. Brun i olje på alle sider. Pakk inn i plastfolie og sett i fryseren i 30 min. Skjær deretter kjøttet i tynne skiver og fordel på fire tallerkener.
Vinaigrette: Del granateple i to og ta ut stein. Bland stein med eddik og olje. Smak til med salt og pepper.
Kok opp en kjele med vann og ha i egg. Kok i 1-2 min. Kjøl ned eggene i kaldt vann. Vend salat i litt vinaigrette og anrett midt på hver tallerken. Del eggene i to og servér et halvt egg til hver. Dryss litt salt, pepper og vinaigrette over kjøttet, høvle over parmesan og servér.

Prøv gjerne denne oppskriften med fisk isteden for kjøtt.

TITLE

bottom of page