top of page

Grillet tunfisk

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

400 g tunfisk
1 ss sesamolje
1 ss sesamfrø
1 ss sort pepper, kvernet
1 ss salt

40 g ingefær, finhakket
20 g chili, finhakket
1 lime
2 ss crème fraîche
Koriander, frisk

Til pynt:
Agurk
Chili
Sesamfrø
Chilikrydder

Del tunfisken i fire tykke strimler. Gni fisken inn med olje, sesamfrø, pepper og salt. Grill den 4 sek på hver side. Avkjøl. Del strimlene i to på langs igjen, slik at du får en pen rosa snittflate.
Ha ingefær, chili og saften av 1 lime i en kjele. Kok opp og tilsett crème fraîche. Avkjøl. Smak til med salt og finhakket frisk koriander.
Fordel tunfisken på fire tallerkener. Pynt med agurk kuttet i små biter, chili i tynne strimler, sesamfrø og chilipulver. Servér straks.

TITLE

bottom of page