top of page
Grillet svinefilet i spekeskinke
![chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg](https://static.wixstatic.com/media/a6e68a_73c7f5d8bdfa4b4db214b48b95885306~mv2.png/v1/fill/w_513,h_581,al_c,q_95,enc_auto/chorizorulademedruccolaogurteromme.png)
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
600 g indrefilet av svin
8 tynne skiver spekeskinke
Salt og pepper
Hyssing
4 sjalottløk, i skiver
2 ss olivenolje
2 ss sennep, fin
2 ss estragon, finhakket
1 mango
2 ss sesamolje
1 ss chilipulver
Renskjær svinefileten for hinner og fett. Legg spekeskinke i taksteinmønster. Legg på kjøttet og strø over salt og pepper. Bind sammen med hyssing. Grilles 5-6 min på hver side.
Fres løk helt myk i olje. Tilsett sennep og finhakket estragon.
Kutt mango i biter. Bland med sesamolje og chilipulver.
TITLE
bottom of page