top of page
Grillet hvit asparges med gnocchi, trøffelsmør og krepsehaler
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
Gnocchi:
500 g poteter, kokte
1 lite egg
150 g mel
Salt og pepper
1 ss smør
2 dl krepsehaler
4 ss smør
2 ts trøffel, hakket og i skiver
12 hvite asparges
1 ss olje
Dill til pynt
Gnocchi: Mos potetene og bland sammen med egg og mel, ha i salt og pepper. Arbeid sammen til en smidig deig. Rull ut deigen og kutt i biter. Form til små ører over en gaffel. Kok gnocchibitene i saltet vann til de flyter opp. Sil fra vannet og stek i smør, vend i krepsehaler.
Smelt smøret og ha i trøffel, smak til med salt og pepper.
Skrell og kok aspargesene i saltet vann i 4 min. Sil fra vannet og tørk godt. Pensle med olje og grill ca 2 min på hver side. Salte og pepre og servér med trøffelsmør, gnocchi og krepsehaler, pynt med dill.
TITLE
bottom of page