top of page

Grillet hjertesalat med ristede nøtter og soyasmør

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

2

2 stk hjertesalat
1 dl solsikkeolje
Salt og pepper
100 g smør
2-3 ss soyasaus
50 g pinjekjerner
50 g peanøtter
2 dl creme frechè
1 fedd hvitløk

Del salaten i to på langs.
Pensle snittflaten med olje og grill salaten med snittflaten ned i en varm panne. (bruk gjerne en grillpanne)
Tilsett salt og pepper.
Stek smøret i en stekepanne til det er gyllent, og tilsett soyasausen. La dette stå i et par min.
Hell soyasmøret over hjertesalaten før servering.
Rist pinjekjerner og peanøtter i en varm panne og strø dette over hjertesalaten.
Finhakk hvitløken og bland den inn i creme frechèn server dette ved siden av.

TITLE

bottom of page