top of page
Grillet hjertesalat med ristede nøtter og soyasmør
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
2
2 stk hjertesalat
1 dl solsikkeolje
Salt og pepper
100 g smør
2-3 ss soyasaus
50 g pinjekjerner
50 g peanøtter
2 dl creme frechè
1 fedd hvitløk
Del salaten i to på langs.
Pensle snittflaten med olje og grill salaten med snittflaten ned i en varm panne. (bruk gjerne en grillpanne)
Tilsett salt og pepper.
Stek smøret i en stekepanne til det er gyllent, og tilsett soyasausen. La dette stå i et par min.
Hell soyasmøret over hjertesalaten før servering.
Rist pinjekjerner og peanøtter i en varm panne og strø dette over hjertesalaten.
Finhakk hvitløken og bland den inn i creme frechèn server dette ved siden av.
TITLE
bottom of page