top of page

Grillede sommergrønnsaker med parmaskinke og parmesanchips

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

800 g blandede grønnsaker i biter, f.eks. vårgulrøtter, vårløk, miniasparges, paprika, rødløk, tomat
2 ss olje
Salt og pepper

12 skiver pæreskinke
2 dl parmesanost, revet
Bakepapir

Urter til pynt
2 ss pesto

Kok de grønnsakene som er hardest, f.ek.s gulrøttene. Vend alle grønnsakene i olje og grill til de er møre. Salte og pepre.
Stek skinken til den er sprø. Dryss parmesanost på bakepapir og stek i ovn til den er smeltet sammen, la kjølne.
Anrett grønnsaker med skinke og parmesanost på fire tallerkener. Pynt med friske urter og pesto.

Dryss gjerne pinjekjerner over ved servering.

TITLE

bottom of page