top of page
Grillede sommergrønnsaker med parmaskinke og parmesanchips
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
800 g blandede grønnsaker i biter, f.eks. vårgulrøtter, vårløk, miniasparges, paprika, rødløk, tomat
2 ss olje
Salt og pepper
12 skiver pæreskinke
2 dl parmesanost, revet
Bakepapir
Urter til pynt
2 ss pesto
Kok de grønnsakene som er hardest, f.ek.s gulrøttene. Vend alle grønnsakene i olje og grill til de er møre. Salte og pepre.
Stek skinken til den er sprø. Dryss parmesanost på bakepapir og stek i ovn til den er smeltet sammen, la kjølne.
Anrett grønnsaker med skinke og parmesanost på fire tallerkener. Pynt med friske urter og pesto.
Dryss gjerne pinjekjerner over ved servering.
TITLE
bottom of page