top of page

Gravet reinsdyrkjøtt med skogsbærkrem og pickles

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

600 g reinsdyr indrefilet
2 ss salt
2 ss sukker
1 ts pepper, grovmalt
1 ts timian

1 beger skogsbæryoghurt
4 ss skogsbær

1 glass pickles
2 never urtesalat

Renskjær kjøttet for fett og hinner. Bland salt, sukker og krydder og vend kjøttet i blandingen. Legg kjøttet på fat med kant og dekk det med folie og plast. Sett det kaldt i 4-5 døgn. Vend det et par ganger i døgnet. Skrap bort krydderet og skjær fileten i tynne skiver før den serveres.
Bland sammen yoghurt og skogsbær.
Servér med pickles, urtesalat og skogsbærkrem. Pynt gjerne med skogsbær.

Bruk gjerne annet viltkjøtt. Prøv å smaksette kjøttet med einebær o.l.

TITLE

bottom of page