top of page
Gravet reinsdyrkjøtt med skogsbærkrem og pickles
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
600 g reinsdyr indrefilet
2 ss salt
2 ss sukker
1 ts pepper, grovmalt
1 ts timian
1 beger skogsbæryoghurt
4 ss skogsbær
1 glass pickles
2 never urtesalat
Renskjær kjøttet for fett og hinner. Bland salt, sukker og krydder og vend kjøttet i blandingen. Legg kjøttet på fat med kant og dekk det med folie og plast. Sett det kaldt i 4-5 døgn. Vend det et par ganger i døgnet. Skrap bort krydderet og skjær fileten i tynne skiver før den serveres.
Bland sammen yoghurt og skogsbær.
Servér med pickles, urtesalat og skogsbærkrem. Pynt gjerne med skogsbær.
Bruk gjerne annet viltkjøtt. Prøv å smaksette kjøttet med einebær o.l.
TITLE
bottom of page