top of page

Gazpacho – kald tomatisert suppe

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

2

1/2 gul paprika
1/2 rød paprika
1/2 agurk
1/2 chili
1 fedd hvitløk
1 sjalottløk
1 stangselleri
1 skive fint brød
1 boks med hele tomater
1/2 dl olivenolje
1 lime
6 blader basilikum
Salt og pepper

Sett ovnen på 250°C og stek paprikaene i ovnen til skallet blir sort. Ta ut paprikaene og putt dem i en pose og knyt den igjen. Da vil skallet på paprikaen løsne.
Etter ca. 15 minutter kan du åpne posen og fjerne skallet.
Skjær opp grønnsakene og kjør grønnsaker, olivenolje, limesaft, brød og basilikum glatt i en hurtighakker. Smak til med salt og pepper.
Suppen skal være kald og kan serveres med isbiter om man ønsker.

Husk å fjerne frøene fra chilien hvis du ønsker en «litt» mildere variant.

TITLE

bottom of page