top of page

Foie gras-mousse med kanelmarinerte skogsbær

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

300 g foie gras, renset
1 sjalottløk, hakket
1 hvitløkfedd, hakket
2 egg
1 dl kremfløte
Salt og pepper
1 ts salvie, hakket

1 dl portvin
1 dl sukker
1 kanelstang
2 dl skogsbær

2 fiken, delte
4 ss nøtter

Ha foie gras, løk, hvitløk, egg og kremfløte i en kjøkkenmaskin. Kjør sammen og krydre med salt, pepper og salvie. Dekk en form med bakepapir og ha i blandingen. Stek i vannbad i ca 1 time på 150 °C eller til den føles fast. La kjølne før servering.
Kok sammen portvin med sukker og kanel til sirup. La kjølne og vend i skogsbær.
Servér moussen med skogsbær, fiken og nøtter.

Forbered gjerne moussen dagen før den skal serveres.

TITLE

bottom of page