top of page

Fisketempura

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

Tempuradeig/fritering:
2 egg
4 ss mel
4 ss vann
1/2 ltr soyaolje

400 g piggvarfilet
2 dl kokosmelk
1 ts karri
Salt og pepper
1 ss sitronsaft
1/2 ss kapers
1/2 ss løk
4 ss majones
1 bit gulrot

Bland tempuradeigen til en seig masse og varm opp oljen. Dypp mindre biter av fisk i deigen og slipp dem i glovarm olje. Fritér til bitene er gylne (3–5 minutter). Ta opp med hullsleiv og la renne av seg på papir.
Bland kokosmelk og karripulver. Smak til med salt, pepper og noen dråper av sitronsaften.
Bland kapers, hakket løk og resten av sitronsaften med majones. Kutt gulroten i tynne strimler og strø over.

TITLE

bottom of page