top of page

Engsyresuppe med vårløk

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

500 g engsyreblader uten stilk, strimlet
1 gul løk, hakket
1 1/2 ltr grønnsakbuljong
1-2 ss sukker
2 ss sitronsaft

2 egg
1 1/2 dl rømme
Salt

3-4 vårløker i skiver

Kok engsyreblader og løk i buljongen i ca 10 min. Ha i sukker og sitronsaft og kok i 2 min til.
Pisk opp eggene i en skål sammen med rømme og 2 dl av suppen. Hell forsiktig eggeblandingen tilbake i suppen. Rør hele tiden, kok såvidt opp suppen og trekk til side. Smak til suppen med salt og avkjøl.
Strø over vårløk ved servering.

Ristede scampi smaker godt i suppen. Servér gjerne med godt brød til.

TITLE

bottom of page