top of page

Duebryst på endiviesalat

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

Bryst fra 2 duer
Smør
1 endiviesalat
1 nektarin
5 cm stangselleri
1 ss hakket valnøtt
1 ss hvitvinseddik
4 ss extra virgin olivenolje
Salt og pepper
1/2 granateple

Duebryst: Skjær ut filetene, pensle med smør og stek dem i ovn ved 180°C. La kjøttet hvile til det er avkjølt.
Salat: Ta av noen endivieblader til pynt. Finstrimle nektarin, endivie og selleri og tilsett hakkede valnøtter. Bland inn eddik og olivenolje. Smak til med salt og pepper.
Servering: Fordel salat på tallerkenen og legg tynne skiver av duebryst oppå. Frøene fra granateplet vippes ut med en skje og legges over. Pynt med endivieblader.

Vil du servere denne retten som hovedrett, dobler du alle mengder.

bottom of page