top of page
Coscos-salat med appelsinfilet og blomkål
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
5 dl coscos
2 ss ristede pinjekjerner
2 stk appelsiner
1 stk blomkål
2 stk avokado
2 stk sjalottløk finhakket
Dressing
½ dl appelsinsaft
½ dl limesaft
½ dl solsikkeolje
2 ss basilikum hakket
1 ss eplesidereddik
2 ts akasie honning
Kok coscosen som forklart på pakken og avkjøl.
Skrell appelsinen og skjær ut filetene og del disse i to.
Del blomkålen i små buketter og rist disse raskt i en stekepanne med olje.
Del opp avokadoen i biter.
Bland sammen coscos, appelsin, blomkål, sjalottløk, avokado, pinjekjerner.
Smak til med salt og pepper.
Pisk sammen alle ingrediensene til dressingen og vend dette forsiktig inn i coscosblandingen.
bottom of page