top of page
Confitert steinsopp
med kaviar, nýr og
vaktelegg

INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
400 g renset steinsopp
4 dl nøytral olje
2 dl extra virgin olivenolje
1 dl eplesidereddik
2 ss fint salt
2 laurbærblad
4 hele pepperkorn
1 kvist timian
2 fedd hvitløk, knust
Til servering
4 ss nýr
1 klype salt
4 vaktelegg
4 ts størkaviar
Kok hele steinsopp med resten av ingrediensene og la
det surre på svak varme i ca. 1 time. Soppen holder seg
på tette glass så lenge den er dekket av oljen.
Til servering
Skjær soppen i biter og stek dem raskt i pannen.
Visp nýr kjapt med en klype salt. Legg stekt steinsopp og en skje
nýr på tallerkenen. Topp med rå eggeplomme og en skje kaviar.
Vinanbefaling: Francois Villard Condrieu Les Terrasses du Palat, Nord-Rhône, Frankrike
bottom of page