top of page

Club sandwich med syltet rødløk

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

4oog kyllingbryst
200 g bacon
12 skiver brød
6 ss majones
4 ss dijonsennep
1 stk crispisalat
4 stk tomater
4 stk sylteagurk
2 stk rødløk
1 dl eddik
2 dl sukker
1,5 dl vann

Stek bacon sprø i en stekepanne.
Stek kyllingbrystene i en stekepanne i ca. 3 min på hver side før du steker de ferdig i ovnen på 180° C i 4 min.
Avkjøl
Rist brødskivene lett i en steke eller grillpanne.
Smør skivene med majones og sennep.
Bygg opp sandwichen lagvis med brød, kylling ,bacon, salat, tomat, sylteagurk og syltet rødløk.

Syltet rødløk
Kok opp vann, eddik og sukker i en kjele til sukkeret har løst seg opp.
Ta kjelen av platen og tilsett skivet rødløk.
La dette så i 30 min. før bruk.

TITLE

bottom of page