top of page
Chèvre og asparges med kanel- og rosinsirup
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
2
1 chèvre, ca. 190 g
10 asparges
2 sjalottløk
½ dl hvitvinseddik
1 dl solsikkeolje
½ dl olivenolje
Salt og pepper
Kanel- og rosinsirup:
1 dl portvin
1 dl balsamicoeddik
1 dl sukker
1 kanelstang
50 g rosiner
1. Del chèvren i skiver og stek dem i ovnen på 180°C i ca. 4 minutter.
2. Skrell aspargesene og kok dem møre i lettsaltet vann. Avkjøl i isvann.
3. Finhakk sjalottløk og rør det sammen med hvitvinseddik, solsikkeolje og olivenolje.
4. Bland dette med aspargesen før servering
Kanel- og rosinsirup:
1. Bland portvin, eddik, sukker, kanelstang og rosiner i en kjele og kok dette inn til en sirup.
TITLE
bottom of page