top of page

Chèvre og asparges med kanel- og rosinsirup

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

2

1 chèvre, ca. 190 g
10 asparges
2 sjalottløk
½ dl hvitvinseddik
1 dl solsikkeolje
½ dl olivenolje
Salt og pepper

Kanel- og rosinsirup:
1 dl portvin
1 dl balsamicoeddik
1 dl sukker
1 kanelstang
50 g rosiner

1. Del chèvren i skiver og stek dem i ovnen på 180°C i ca. 4 minutter.

2. Skrell aspargesene og kok dem møre i lettsaltet vann. Avkjøl i isvann.

3. Finhakk sjalottløk og rør det sammen med hvitvinseddik, solsikkeolje og olivenolje.

4. Bland dette med aspargesen før servering

Kanel- og rosinsirup:

1. Bland portvin, eddik, sukker, kanelstang og rosiner i en kjele og kok dette inn til en sirup.

TITLE

bottom of page