top of page

Bruschetta med mozzarella og kylling

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

2 chiabatta
1 kinahvitløk
4 dl solsikkeolje
3 tomater
1 rødløk
2 kuler mozzarella
2 kyllingbryst
1 pose ruccola
Salt og pepper

1. Del chiabattaene på langs.
2. Rens hvitløken og kjør hvitløk og olje med en stavmikser.
3. Sett ovnen på 200°C.
4. Pensle chiabattaene med hvitløksoljen og forstek dem i ovnen i 5 minutter.
5. Skjær tomater, rødløk og mozzarella i skiver og legg dem på chiabattaene.
6. Stek brødene i ovnen i 5-7 minutter til osten har smeltet litt.
7. Skjær kyllingen i strimler og stek dem i hvitløksoljen.
8. Fordel kyllingen på chiabattaen og server med ruccola.
9. Smak til med salt og pepper.

TITLE

bottom of page