top of page

Breiflabbcarpaccio med klippfiskkroketter

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

Ca 400 g breiflabbfilet
4 ss olivenolje
4 ss limesaft
1 ss chili, finhakket
Salt og pepper

2 dl potetpuré
2 dl klippfisk, most
1 hvitløkfedd
4 dl olje til fritering

4 dl urtesalat, blandet
4 ts kaviar

Kutt fiskefileten i tynne skiver og fordel på fire tallerkener. Bland sammen olje, limesaft og chili. Smak til med salt og pepper. Hell dressingen over fiskeskivene og la marinere mens du lager kroketter.
Bland sammen potetpuré med klippfisk, og press i hvitløk. Smak til med salt og pepper. Varm opp oljen til 180 °C. Form små boller og fritér dem i oljen.
Bland litt av dressingen med salaten og anrett sammen med kroketter og kaviar på fisken.

Ha gjerne sitrusfrukter og tomater i salaten.

TITLE

bottom of page