Blåskjell med fevebønner

INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
500 g blåskjell
4 sjalottløk
2 ss olivenolje
1 dl hvitvin
200 g fevebønner, ferske
1 baguette, halvstekt
Olivenolje
Maldonsalt
En neve salat, frisk
1 rødløk, finkuttet
1 ss dill, finhakket
1 sitron, saft
Olivenolje
Skrubb blåskjell i kaldt vann. Kutt sjalottløk i skiver og fres i olje. Tilsett blåskjell og hvitvin. Ha på lokk og damp dem 3-5 min til skjellene har åpnet seg. Avkjøl og ta innmaten ut av skjellene.
Ta fevebønner ut av belgen. Kok dem 20 sek i lettsaltet vann. Avkjøl i isvann. Ta ut kjernene fra bønnene, det er kun disse som brukes.
Kutt baguetter i avlange tynne skiver. Stek dem lysebrune i olivenolje. Strø over litt salt.
Vask og rens salat. Bland med rødløk, dill, sitronsaft og olje. Legg en toast på hver tallerken. Ha på salat, blåskjell og feves. Hell over vinaigrette.
Kutt et snitt i toppen på fire cherrytomater. Kok de 10 sek i fosskokende vann. Avkjøl i isvann. Fjern skinnet og servér med salaten.