top of page
Blåskjell i karri
![chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg](https://static.wixstatic.com/media/a6e68a_81c1b6280f1b4f858f1d744ebfb46b63~mv2.png/v1/fill/w_600,h_680,al_c,q_95,enc_auto/chorizorulademedruccolaogurteromme.png)
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
2 appelsiner
1 1/2 kg blåskjell, klargjorte
1 gul paprika
1/2 rød chili
1 ts karripulver
Hakket gressløk til servering
Press saften av en appelsin og damp blåskjellene i den til de åpner seg. Ta ut skjellene og plukk dem ut av skallene. Ha finkuttet paprika, chili og karri i kraften. La kraften surre litt og legg skjellmaten tilbake i kraften. Varm opp, men unngå ytterligere koking. Skrell den andre appelsinen, fjern stein og hinner og skjær pene fileter av appelsinkjøttet. Disse brukes til pynt. Anrett i skåler og dryss over gressløk.
TITLE
bottom of page