top of page

Bakte tomater i kyllingbuljong

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

400 g cherrytomater
4 ss olivenolje
1 ss sukker
1 ss salt

200 g kylling- eller svinefarse
Olivenolje til steking
1 dl basilikum, finhakket
1 ss sennepsfrø
1 ts fennikelfrø

6 dl kyllingkraft
Chiliolje

Del cherrytomater i to. Legg dem på et brett med snittflaten opp. Drypp over olje og strø over sukker og salt. Bak 30 min på 160 °C.
Rull farse til små kuler. Stek lysebrune i olje. Tilsett urter og krydder mot slutten.
Kok opp kyllingkraft. Fordel tomater og kyllingboller i fire skåler. Hell over den varme kyllingkraften. Pynt med chiliolje.

Riv filodeig i strimler. Drypp over chiliolje, paprikapulver og salt. Stek sprø i ovn på 180 °C.

TITLE

bottom of page