top of page
Bakte tomater i kyllingbuljong
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
400 g cherrytomater
4 ss olivenolje
1 ss sukker
1 ss salt
200 g kylling- eller svinefarse
Olivenolje til steking
1 dl basilikum, finhakket
1 ss sennepsfrø
1 ts fennikelfrø
6 dl kyllingkraft
Chiliolje
Del cherrytomater i to. Legg dem på et brett med snittflaten opp. Drypp over olje og strø over sukker og salt. Bak 30 min på 160 °C.
Rull farse til små kuler. Stek lysebrune i olje. Tilsett urter og krydder mot slutten.
Kok opp kyllingkraft. Fordel tomater og kyllingboller i fire skåler. Hell over den varme kyllingkraften. Pynt med chiliolje.
Riv filodeig i strimler. Drypp over chiliolje, paprikapulver og salt. Stek sprø i ovn på 180 °C.
TITLE
bottom of page