top of page

Bakt tomat-tårn med brie

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

8 røde plommetomater
2 løk
1 dl olivenolje
1 sitron
1 ss sukker
1 ss maldonsalt

100 g nøtter, assorterte
2 ss valnøttolje
Maldonsalt

1 brød
Olivenolje

200 g Brie de Maux
Basilikum, frisk

Kutt tomater og løk i skiver. Legg dem utover et stekebrett og hell over olivenolje, saften av en sitron og sukker. Bak i ovn på 110 °C i 50 min. Avkjøl.
Rist nøtter til de er lysebrune i en panne. Avkjøl, kutt i små biter og bland med olje. Smak til med litt maldonsalt.
Kutt brødet i så tynne skiver du klarer. Stek skivene i olivenolje til de er lysebrune.
Legg tomat, løk, brie og basilikum og brød lagvis. Servér straks.

TITLE

bottom of page