top of page

Bakt søtpotet med valnøtter

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

2 stk. Søtpoteter
200 g Champignon kuttet
½ stk. Rødløk finkuttet
1 fedd Hvitløk finkuttet
100 g Valnøtter grovhakket
70 g Fetaost
3 dl. Rømme
Solsikkeolje
Salt og pepper

1. Del potetene i to og stek de i ca.20 min på 200°C til de blir møre.
2. Stekt sopp, rødløk, hvitløk og valnøtter i en stekepanne.
3. Tilsett rømme og smak til med salt og pepper. Eller ønsket krydder.
4. Når potetene er ferdig stekt, bruke man en skje eller gaffel til å grave et lite hakk slik at du kan få plass til fyllet.
5. Tilsett fyllet i potetene og tilsett fetaost. Kan godt gratineres i 10 min. tilbake i ovnen.

bottom of page