top of page
Bakt søtpotet med valnøtter
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
2 stk. Søtpoteter
200 g Champignon kuttet
½ stk. Rødløk finkuttet
1 fedd Hvitløk finkuttet
100 g Valnøtter grovhakket
70 g Fetaost
3 dl. Rømme
Solsikkeolje
Salt og pepper
1. Del potetene i to og stek de i ca.20 min på 200°C til de blir møre.
2. Stekt sopp, rødløk, hvitløk og valnøtter i en stekepanne.
3. Tilsett rømme og smak til med salt og pepper. Eller ønsket krydder.
4. Når potetene er ferdig stekt, bruke man en skje eller gaffel til å grave et lite hakk slik at du kan få plass til fyllet.
5. Tilsett fyllet i potetene og tilsett fetaost. Kan godt gratineres i 10 min. tilbake i ovnen.
bottom of page